Annonce


Annonce

Annonce

Engelske klubber jagter Munir

Nyheder - 5. juli 2015




19-årige Munir El Haddadi skal fra næste sæson spille langt væk fra den store fodboldscene. Sammen med Barcelonas B-hold rykkede han ud af Segunda Division og derfor forsøger han i øjeblikket at finde sig en ny klub. Ikke mange er interesseret i at spille i Spaniens tredjebedste række og derfor forlader flere spillere holdet.

I de engelske medier forlyder det denne søndag, at både Chelsea og Arsenal skulle være interesseret i den 19-årige angriber, der har fået i alt 16 kampe for Barcelonas førstehold. Arsenal virker til at være det mest oplagte sted, da Chelsea for nyligt kunne bekræfte ankomsten af Falcao på en lejeaftale.

Munir har været i Barcelona siden 20111 og fik sin første professionelle kontrakt sidste år. Siden da har han været en fast del af B-holdet under både Vinyals og Eusebio ligesom han også til tider har fået spilletid på førsteholdet.

Flere spillere har allerede forladt B-holdet i jagten på at spille på en større scene og den næste tur kan altså komme til Munir, der udover England også har skabt sig interesse i både Tyskland og Italien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Engelske klubber jagter Munir

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder