Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta ærgrer sig over Douglas-skade

Nyheder - 30. juli 2015




Kaptajn Andrés Iniesta blev bedt om at sætte nogle ord på Barcelonas preseason i USA, som sluttede natten til onsdag. Han så turen som værende positiv selvom der som altid så tidligt på sæsonen er ting der kan arbejdes med. Derudover ærgrer han sig på Douglas' vegne. Brasilianeren blev skadet og må sidde ude i to måneder.

- Den dårligste nyhed var helt sikkert Douglas' skade. Den kom på et virkeligt dårligt tidspunkt fordi han fik spilletid og var ved at komme ind i rytmen. Vi håber, at han meget snart er tilbage igen, lød det fra kaptajnen.

- Der er positive ting at tage med fra denne tur, men også ting, som vi kan forbedre - sådan er det altid i starten af sæsonen. Vi er stadig i gang med at forberede os det bedste vi kan ved træningen og i træningskampene og uanset resultaterne, så er vi klart på rette vej.

- Vi har allerede trænet 20 gange og alt omkring os har gået hurtigt fordi vi lige rundt om hjørnet skal ud i nogle vigtige kampe. Vi forbereder os godt (til den spanske og europæiske Supercup) fordi vi ønsker at være i den bedste forfatning når kampene starter selvom det er tidligt på sæsonen. Vi håber, at alle vil være fit, fortalte han slutteligt.

Truppen er igen i Barcelona. Søndag aften møder de Fiorentina i den sidste kamp i International Champions Cup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta ærgrer sig over Douglas-skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder