Annonce


Annonce

Annonce

Interview med Michael Krohn-Dehli

Nyheder - 9. august 2015




På tirsdag går det løs i den europæiske Supercup og i den forbindelse har Barcelona lavet et interview med Sevillas nye signing, Michael Krohn-Dehli. Danskeren kender Luis Enrique rigtig godt fra tiden i Celta Vigo og nu mødes de igen - læs interviewet med den kreative spiller her.

Hvordan har det været i Sevilla hidtil?
- Alt går godt. Jeg har næsten ikke været i Sevilla fordi vi rejser meget. Vi arbejder hårdt på at være klar til sæsonstarten.

Med otte nye spillere... kommer Supercuppen lidt for tidlig?
- Måske, måske ikke. Det må vi se når kampen er slut. Det er sandt, at med så mange nye spillere, så har vi brug for tid til at få dem spillet på holdet. Under alle omstændigheder er vi klar til at gå ud og spille en god kamp. Vi vil vinde.

Tror du Barcelona er favorit?
- Ja, det tror jeg. De har vundet ligaen, pokalen og Champions League. Men det til trods, så vandt jeg på Camp Nou med Celta Vigo sidste sæson. Man får altid en chance for at vinde i hver kamp.

På tirsdag ser du Enrique igen. Hvordan er han som træner?
- Han var min træner i et år og jeg har kun gode ting at sige om ham. Han har en klar idé om hvordan han vil spille fodbold, han er ærlig, god til at kommunikere og fordi han var spiller ved han hvordan spillerne tænker.

Hvad gav Enrique klubben?
- Jeg har haft mange trænere i løbet af min karriere og Luis Enrique er blandt de trænere, som har lært mig mest. Hver træner beder om forskellige ting, men jeg kan lide den måde Enrique vil spille fodbold på.

Hvordan er Barcelona set udefra?
- Det er en stor klub. Da jeg var i Danmark kunne jeg tydeligvis se, at det var noget stort, men når først man spiller i den spanske liga går det op for en, hvor stor klubben egentlig er. De har et godt hold og de kontrollerer altid kampene.

Hvordan stopper man Barcelona? Som du sagde, Celta vandt i sidste sæson
- Vi forsøgte at spille vores eget spil uden at tænke på vores modstander. Det er altid svært mod Barcelona. For at slå dem skal man arbejde virkelig hård kombineret med noget held.

Hvad tænker du om Barcelonas fronttrio?
- Deres rekorder taler for sig selv. Sidste sæson scorede de en masse mål. De er fantastiske og de er utrolig farlige.

Er der stor støtte til Barcelona fra Danmark?
- Danmark er måske mere interesseret i Premier League end La Liga. Men det er klart, at Michael Laudrups tid i Barcelona betyder meget for tilhængerne i Danmark. Jeg er ikke helt sikker, men jeg vil sige, at der er flere Barca-fans end Real Madrid-fans. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Interview med Michael Krohn-Dehli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder