Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: Rafinha er korsbåndsskadet

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 17. september 2015


Bekræftet: Rafinha er korsbåndsskadet

Rafinha var utrolig uheldig i aftes, da han et minut efter at være blevet skiftet på banen mod AS Roma måtte køres fra banen med en skade. Det så slemt ud i sig selv og efter kampen bekræftede Enrique, at der var problemer omkring knæet.

Truppen er tilbage i Barcelona og i nat blev brasilianeren undersøgt. Her kunne lægerne bekræfte, at Rafinha har beskadiget sit korsbånd og ifølge flere medier forventes han ude i et halvt år. Barcelona har dog endnu ikke bekræftet hvor længe han er ude. Men seks måneder forventes det.

- Undersøgelser denne morgen har vist, at Barcelonas midtbanespiller Rafinha har beskadiget sit korsbånd i højre ben. Han skal opereres i de kommende dage, skriver Barcelona på sin hjemmeside.

Som regel med sådan en skade, så skal man opereres, holde benet i ro i et godt stykke tid og herefter begynder den lange og kedelige genoptræning. Skulle det holde stik, at han er ude i seks måneder, så kommer han altså først i aktion igen i midten af marts.

Klokken fire i morges blev Rafinha set køre fra hospitalet med sin far med de dårlige nyheder.Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder