Annonce


Annonce

Annonce

Her er beviset: Arda MÅ gerne spille

Nyheder - 22. september 2015




Må Barcelona registrere en spiller nu hvor Rafinha er ude i mere end fem måneder? Svaret er ganske enkelt ja. For Barcelona er ikke i karantæne længere. Karantænen blev ophævet natten til den 1. september 2015. Det skrev FIFA på sin egen hjemmeside for et års tid siden, da catalanernes appel blev afvist.

- Barcelona skal afsone et transferforbud hvilket betyder, at klubben ikke må registrere spillere for to hele transfervinduer efterfulgt af hinanden. Startende med det næste vindue januar 2015, skrev FIFA på sin egen hjemmeside den 20. august 2014.

BarcelonaFC.dk har rodet FIFA's hjemmeside igennem og med den klare besked om, at forbuddet udelukkende handlede om to transfervinduer, så er forbuddet altså nu ophævet og derfor må Barcelona gerne indskrive Arda Turan som følge af Rafinhas skade.

FIFA hæfter sig ved to transfervinduer og ikke en karantæne der løber til januar 2016. At der har været tale om januar 2016 er også ganske korrekt såfremt Rafinha ikke var blevet skadet. Men med en langtidsskade til brasilianeren, så må Barcelona gerne registrere en ny spiller.

Barcelona har ikke tænkt sig at indskrive nogen spillere før FIFA giver grønt lys. For som bekendt, så kan FIFA dreje 180 grader og skabe kaos på minimalt grundlag. Men baseret på FIFA's egen udmelding, så er Barcelonas transferforbud forbi og i realiteten burde Arda Turan være tilgængelig i morgendagens kamp mod Celta Vigo, men grundet den ringe kommunikation parterne imellem, er der endnu ikke kommet styr på sagen.

Som skrevet i går her på BarcelonaFC.dk, forventes der ikke en udmelding før om en uges tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er beviset: Arda MÅ gerne spille

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder