Messi skadet, Suárez matchvinder: 2-1

Nyheder - 26. september 2015

Lionel Messi startede på banen mod Las Palmas lørdag eftermiddag, men inden 10 minutter var spillet, var han på vej til hospitalet. Han blev skadet og mens han blev undersøgt, måtte holdkammeraterne gøre arbejdet færdigt. Her scorede Suárez to gange.

Ter Stegen, S. Roberto, Pique, Bartra, Adriano, Rakitic, Mascherano, Busquets, Messi, Suarez og Neymar

Masip, Alves, Mathieu, Gumbau, Iniesta, Munir og Sandro

- 1-0 25' - Suárez
- 2-0 54' - Suárez
- 2-1 88' - Viera

Der gik et chok gennem Camp Nou allerede efter to minutter, da Messi i en offensiv aktion kom så slemt til skade, at han blev i græsset og måtte tilses af klublægerne. Heldigvis var han oppe igen og på banen to minutter senere. Kort forinden episoden havde han driblet sig forbi sin modstander og var tæt på at score. Desværre for argentineren måtte han forlade banen bare seks minutter senere og Munir El Haddadi blev i stedet sendt i aktion.

Barcelona havde ikke scoret i første halvleg af nogen af de foregående ligakampe denne sæson, men det ændrede Luis Suárez på, da Munir sendte Sergi Roberto afsted på kanten med en hælaflevering. Højrebacken sendte et flot indlæg ind i hovedet på Suárez, der headede den i kassen til 1-0 efter 25 minutter. Føringen var tæt på at blive øget kort efter, da Busquets fornemt sendte Suárez i dybden. Uruguayaneren spillede bolden videre ind til Neymar, der dog ikke fik ordenligt træf på den. Las Palmas var tæt på en udligning, da Jonathan Viera tog chancen fra distancen og kanonerede et brækket Juninho-lignende skud afsted, som Ter Stegen flot fik afværget og skubbet til hjørnespark, som oprykkerne ikke fik noget ud af. To minutter senere slog Las Palmas kontra og her viste Mascherano elendigt forsvarsspil, da han gav Viera al den plads i verden han skulle bruge, men udnyttelsen var heldigvis for argentineren og Barcelona lige så elendig. Viera fik endnu en chance på et kontrastød, hvor Barcelonas forsvar lignede kegler før angriberen fik trykket af, men et godt stykke over Ter Stegens mål.

10 minutter inde i anden halvleg kom Luis Suárez endnu engang på scoringstavlen, da Munir sendte en flad bold ind i feltet, som Busquets flot lod gå til Suárez, der bragede den op i nettaget til 2-0. Med 25 minutter igen havde en Las Palmas-mand hånden på bolden og dommeren fløjtede prompte for straffespark. Her gik Neymar til bolden, men præcis som Messi gjorde det senest, bragede brasilianeren bolden over mål og det forblev 2-0. Med 10 minutter igen måtte indskiftede Munir El Haddadi forlade banen til fordel for Sandro. Barcelona havde flere fine muligheder i kampens slutning - blandt andet et brag fra Mascherano, men Las Palmas-keeperen holdt Barca-spillerne fra fadet. Til gengæld mistede selvsamme Mascherano bolden kort før tid på midtbanen, Las Palmas slog til og Viera sendte bolden i mål til 2-1. Kort efter skulle Sandro have scoret til 3-1, men han sendte den store chance i sidenettet.

Barcelona spillede ikke sprudlende og Las Palmas havde også deres boldbesiddelse, men flere mål blev det ikke til og Barcelona fik den vigtige sejr, men måtte altså se Messi forlade banen og bekymringerne for den tynde trup steg yderligere foran de 74.000 tilskuere denne lørdag eftermiddag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder