Annonce


Annonce

Annonce

Låneaftaler til Sandro og Munir?

Nyheder - 10. oktober 2015




De fleste medier regner med, at Luis Enrique skal ud på transfermarkedet og hente en angriber til januar, og det rejser et spørgsmål omkring Munir El Haddadi og Sandro. Bliver de, eller skal de på lån?

Munir og Sandro er løbende blevet benyttet på A-holdet, men de to spillere er bare 20 år gamle, og spørgsmålet er, om de er parate til at løfte det store ansvar under Luis Enrique.

De to unge spillere fik senest chancen i 1-2-nederlaget til Sevilla, hvor Munir var starter, mens Sandro kom ind efter en times spil. Munir efterlod et middelmådigt indtryk, mens Sandro så mere farlig ud, og blandt andet havde et skudforsøg på træværket.

Med tanke på, at B-holdet til dagligt frister en tilværelse i bunden af den tredjebedste række, er der her ikke meget at hente for talentfulde spillere som Munir og Sandro. Skal de have chancen på lejeophold til januar, hvis Luis Enrique henter en ny mand? Eller skal deres udvikling bremses med en endnu koldere plads på bænken (som back-up), hvis en ny mand melder sin ankomst? Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Låneaftaler til Sandro og Munir?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder