Annonce


Annonce

Annonce

Linjedommer truet til at hjælpe Real Madrid

Nyheder - 21. oktober 2015




En kæmpe-stor skandale er under opsejling i Spanien. Ifølge mediet L'Esportiu skulle ikke én men hele to linjedommere være blevet truet til at favorisere Real Madrid til den kommende Clásico på Bernabeu den 21. november. Det spanske politi er gået ind i sagen.

For nyligt kunne det spanske fodboldforbund sætte dato på den kommende El Clásico i runde 12 af den spanske liga og siden da skulle en kampdommer have fortalt sin linjedommer, at han skal fløjte imod Barcelona på Bernabeu. Det var angiveligt dommerforbundet, som havde bedt kampdommeren om at give beskeden videre til linjedommeren.

Kampdommeren skal til kampen agere som normalt, men når linjedommeren tager beslutninger på banen, skaber det færre overskrifter som hvis en kampdommer tager de forkerte beslutninger. Her er det blandt andet offside- og frisparkskendelser, som linjedommeren skulle give Real Madrid fordelen på.

Linjedommeren skulle dog straks have afvist at medvirke i korruptionen og herefter modtog han ifølge L'Esportiu et telefonopkald og blev truet med at hans karriere meget snart ville ende, hvis ikke han tog del i det.

En anden linjedommer fra et andet dommerteam skulle have modtaget samme besked om at hjælpe Real Madrid i kampen mod Barcelona, men ligesom den første linjedommer, så har begge indgivet en klage og det spanske politi er nu gået ind i sagen.

Her er klagen


Cadena COPE har efter L'Esportius breaking af nyheden fulgt op og bekræftet skandalen. Det er COPE der har udgivet klagen og de kan samtidig bekræfte, at det er nedenstående mand på billedet, Jiménez Muñoz de Morales, som har forsøgt at presse linjedommerne til at favorisere Real Madrid under El Clásico i november.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Linjedommer truet til at hjælpe Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder