Annonce


Annonce

Annonce

Sådan: MTG sælger 50% af tv-rettighederne

Nyheder - 29. oktober 2015




Så kom der gode nyheder fra MTG. Efter at have sikret sig rettigheder til La Liga og Serie A for nyligt kunne man konkludere, at Viasat ikke var de mest optimale at skulle sende roser til. De ekskluderede Barcelonas første kamp efter at have sikret sig rettighederne hvilket skabte stor frustration blandt de danske fans, men muligheden for at se Barcelona i det danske tv hver uge blev i morges øges gevaldigt.

MTG fortæller, at de har solgt halvdelen af tv-rettighederne til Discovery, som blandt andet ejer Kanal 5, 6'eren og Canal 9 hvorfor de tre kanaler nu også har mulighed for at vise fodbold fra Spanien fremfor kun TV3, TV3+, TV3 Sport 1 og 2. Ændringen træder i kraft allerede fra den kommende weekenden.

Derudover betyder det også at man ikke længere kan falde over den samme kamp på to forskellige kanaler. De mange kanaler, der nu har rettigheden til at vise fodbold, vil altid vise noget forskelligt og det øger derfor også mulighederne for at se flere forskellige kampe. I sidste sæson viste 6'eren og TV3 Sport 1 ofte de samme kampe på samme tid.

Discovery viser allerede fodbold fra Bundesligaen og Premier League, men får nu selskab af spansk og italiensk fodbold og skulle du være en del af streamingtjenesterne Dplay eller Eurosport Player, så kan du streame samtlige kampe.

Følgende kanaler kan nu vise Barcelona i tv'et
6'eren
Canal 9
Eurosport Danmark
TV3
TV3+
TV 3 Sport 1
TV 3 Sport 2
- Viaplay, Dplay og Eurosport Player

Barcelonas kommende kamp i weekenden er programmeret til at blive vist på TV3 + klokken 20.30 lørdag aften. Modstanderen er Getafe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan: MTG sælger 50% af tv-rettighederne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder