Annonce


Annonce

Annonce

Sergi Samper trænede med

Nyheder - 7. november 2015




Luis Enrique afholdt den sidste omgang træning i dag før kampen mod Villarreal i morgen. Her havde inviteret B-spillerne Sergi Samper og Gerard Gumbau op og spørgsmålet bliver om han sender en af de to på banen nu hvor Javier Mascherano er i karantæne og Ivan Rakitic er skadet.

Luis Enrique har problemer på midtbanen eftersom Arda Turan ikke må spille, Rakitic og Rafinha er skadet mens Mascherano afsoner karantæne. Derfor valgte han i dag at hente Samper og Gumbau op og der er stor mulighed for at de undervejs kommer i spil - bl.a. fordi Busquets og Iniesta er udtaget til Spaniens to landskampe og dermed kan de komme trætte hjem til El Clásico.

Efter en uge med kampe i Copa del Rey, ligaen og Champions League, tog Luis Enrique hele truppen og deres familier med til en forlystelsespark i går for at styrke sammenholdet i truppen. I dag var der træning for sidste gang før opgøret i morgen.

Startopstillingerne udkommer i morgen klokken 15.00 og en time senere kan man se kampen direkte på TV3 Sport 1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergi Samper trænede med

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder