Annonce


Annonce

Annonce

Alves: Guti lyver meget

Nyheder - 25. november 2015




Dani Alves er ikke bleg for at snakke direkte fra posen. Brasilianeren har altid været meget direkte i sine udtalelser og det samme skete for nyligt, hvorfor den tidligere Real Madrid-spiller pludselig offentligt kritiserede Barcelonas højreback.

Alves snakkede for nyligt til pressen omkring sejren mod Real Madrid og her forklarede han, at Ronaldo må leve med at modtage kritik når Real Madrid taber, fordi han elsker at være i rampelyset når Real Madrid vinder - men i bund og grund er Alves ligeglad med hvad Ronaldo foretager sig.

Det var lidt for meget for Guti, der i programmet 'El Chiringuito' fortalte følgende:

- Alves ønsker at overvinde flere tilhængere på sine udtalelser fordi hans spil på banen ikke længere er i stand til det, lød det således fra Guti, der straks fik igen fra Alves på Twitter:

- På grund af dette tror jeg ikke på det, da Guti på Ibiza fortalte mig, at jeg er et fænomen. Hahahah lyver så meget. Jeg sender dig et kram, skrev Alves på Twitter.

Alves og Guti mødtes på Ibiza for noget tid siden og her var Guti hurtig til at rose højrebacken og kalde ham for et fænomen. Den holdning har nok ændret sig efter udtalelserne om Ronaldo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves: Guti lyver meget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder