Annonce


Annonce

Annonce

Fokus rettes mod ligaen, CL og VM

Nyheder - 3. december 2015




Barcelona er som det første og eneste hold hidtil videre til Copa del Reys 16.-delsfinaler efter at have slået Villanovense ud med sammenlagt 6-1. Ikke før den 16. december får catalanerne selskab.

Barcelona skal i denne måned afsted til Japan for at spille VM for klubhold og derfor vil de ikke være i stand til at spille pokalfodbold den 16. december, hvor returopgørene i turneringen reelt set spilles. Derfor blev deres første kamp mod Villanovense rykket til den 28. oktober så de kunne spille returopgøret i går.

Som Champions League vinder går Barcelona automatisk ind i semifinalen ved VM for klubhold og uanset omstændighederne, så ville de spille den 16. eller 17. december og derfor ikke være i stand til at spille pokalturneringens returopgør på den oprindelige dato.

De skal spille VM-semifinalen i Yokohama og den kamp afvikles den 17. december. River Plate, som er semifinalist i den anden semifinale, spiller deres semifinalekamp dagen forinden.

Om præcis 10 dage skal Club América spille mod Guangzhou Evergrande og vinderen i den kamp møder Barcelona i semifinalen den 17. december. Skulle Barcelona gå videre til finalen, så er der mulighed for at de møder River Plate.

Den 10. december spilles der play off, den 13. december er der kvartfinale og den 16. og 17. er der semifinale. Finalen spilles den 20. december i Yokohama.

Barcelona spillede derfor i går sidste pokalkamp i 2015 og kan nu rette fokus mod de sidste tre ligakampe (Valencia, Deportivo og Real Betis), én Champions League-kamp (Leverkusen) samt en, måske to, VM-kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fokus rettes mod ligaen, CL og VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder