Annonce


Annonce

Annonce

Samper leder efter en ny klub

Nyheder - 4. december 2015




Sergi Samper løber i øjeblikket rundt som et spørgsmålstegn på de spanske stadions. Luis Enrique har tydeligvis ikke den største tiltro til ham og samtidig kræver det efterhånden en bedre klub end Barcelona B for at udvikle talentet.

Sampers talent er ikke til at tage fejl af. Han har flere gange bevist hvilken dygtig fodboldspiller han er og derfor ønsker Barcelona ikke at sælge ham. Men en udlejning kan meget vel komme på tale, da han i indeværende sæson ikke får nok ud af at spille på B-holdet. Omvendt er førsteholdet et for stort skridt.

Om halvanden måned fylder han 21 år og det er dermed ved at være på tide, hvis han skal bryde igennem, slå sig fast og lande en af de store kontrakter.

I sommers var han på vej væk og flere klubber forsøgte da også at hente ham, men han valgte i sidste ende at blive i Barcelona for at kæmpe for sin chance. En chance, som Luis Enrique ikke har givet ham for alvor. Til trods for spilletid mod Villanovense, så har man ikke set meget til midtbanespilleren.

Sampers Barcelona B-kontrakt løber til 2017 og tager man et hurtigt kig på midtbanesituationen i klubben på førsteholdet, så er Samper tydeligvis ikke at foretrække for Enrique - træneren har nemlig et hav af spillere at vælge mellem: Busquets, Mascherano, Sergi Roberto, Rafinha, Rakitic, Iniesta og Arda Turan. Derudover er Alen Halilovic og Denis Suárez udlejet og de kan begge vende tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Samper leder efter en ny klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder