Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona holder øje med Alonso

Nyheder - 7. december 2015




Barcelonas omtalte transferkarantæne udløber, når januars transfervindue åbner op. Dermed skulle man tro, at Barca har en masse penge der skriger efter at blive brugt. Men på grund af diverse kontraktforbedringer, til en i forvejen løntung trup, er økonomien ikke til at man kan handle stort ind.

Derfor kigger man på alternativerne til de dyre signings. En af dem skulle angiveligt være Fiorentinas venstreback Marcos Alonso, som har kontraktudløb til sommer.

Marcos Alonso, der kommer fra Real Madrids ungdomsakademi, har været en af de bedste i denne sæson for sit hold, og Barcelona har i de seneste uger holdt et vågent øje med den 24-årige spanier.

Det skulle være hans fysiske styrke, alsidighed og evnerne fremad i banen, men vigtigst af alt prisen, der skulle have fanget Barcas interesse. Alonso kan skifte gratis, når hans kontrakt med Fiorentina udløber.

Alonso vil formentlig erstatte Adriano, hvis han hentes til klubben, da brasilianeren også har kontraktudløb til sommer, og i længere tid har ønsket sig mere spilletid.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona holder øje med Alonso

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder