Annonce


Annonce

Annonce

Enrique: Det var en falsk historie

Nyheder - 8. december 2015




Efter Marc-André ter Stegens pressemøde var det tid for Luis Enrique til at sidde i den varme stol og tage imod spørgsmål. Her blev han spurgt ind til situationen på Mestalla, hvor han slet ikke benyttede sig af nogle indskiftere.

Det lignede et klokkeklart signal til ledelsen om, at bænken ikke er god nok og at han har behov for nye spillere, og selvom træneren på dagens pressemøde skød den historie ned, så fik han dog fortalt mellem ordene, at ingen spillere på bænken kunne gøre holdet bedre.

- Den historie er total falsk. Hvis jeg har en besked til præsidenten, så taler jeg direkte til ham.

- Som kampen skred frem, så jeg ikke muligheden for at forbedre vores præstation. Vi spillede godt og jeg bad mine forsvarsspillere på bænken om at varme op fordi vi havde fået et gult kort (Mascherano i minut 16). Men det blev ikke relevant.

- Vi havde kampen under kontrol og det var min egen beslutning om ikke at skifte spillere ind. Som cheftræner har jeg retten til at tage disse beslutninger, kom det fra Luis Enrique på dagens pressemøde.

- Vores mål her i Tyskland er at spille godt og vinde kampen. Vi ved, at kampen er gratis baseret på gruppens stilling, men vi vil spille vores eget spil som vi altid gør det og det indebærer, at vi gør alt for at vinde, kom det yderligere fra træneren.

Skal du oddse på en Barcelona-sejr i morgen, så kan du lige nu få odds 5,00 på at Enriques tropper henter sejren hjem. Vinder Barcelona ikke kampen, så bliver din indsats refunderet tilbage på din konto. Læs mere her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Det var en falsk historie

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder