Annonce


Annonce

Annonce

Sportsdirektør: Det bliver underholdende

Nyheder - 15. december 2015




Barcelonas tekniske sportsdirektør Robert Fernández er i øjeblikket i Yokohama sammen med resten af Barcelona truppen for at gøre sig klar til VM semifinalen mod Guangzhou på torsdag.

I går blev der sat udstyr op på spillerhotellet således truppen og bestyrelsen kunne overvære Champions League lodtrækningen og umiddelbart efter var det Fernández der kunne udtale sig om udfaldet på vegne af Barcelona.

- Det bliver en meget åben og hård kamp. Arsene Wenger har et rigtig godt hold, fantastiske spillere og de spiller god fodbold. Jeg tror, det bliver underholdende.

- Vi skal være utrolig skarpe i den første kamp. Det er vigtigt for os, at få et godt resultat på udebane. Deres filosofi minder om vores, fortalte Fernández og kunne efterfølgende knytte en glædelig kommentar til at man undgik hold som Paris SG og Juventus.

Første kamp mod Arsenal spilles på Emirates den 23. februar. Returopgøret på Camp Nou spilles den 16. marts. Barcelona møder henholdsvis Las Palmas og Getafe forud for de to Champions League kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sportsdirektør: Det bliver underholdende

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder