Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier melder to spillere skadet

15. JANUAR 2016
- bliv skribent


Medier melder to spillere skadet


Barcelona har i øjeblikket kun Rafinha på skadeslisten hvilket er positive nyheder forud for et par hektiske måneder. Men i dag melder spanske medier, at såvel Adriano som Mathieu ikke er i stand til at spille kampen mod Athletic Bilbao på søndag.

Truppen har i dag fredag fået fri, men de to spillere dukkede alligevel op på træningsanlægget for at pleje deres skade. Adriano har angiveligt småproblemer omkring den ene lyske mens Mathieus situation er noget slemmere.

Franskmanden skulle have tilbagevendende problemer med sin ene hæl, som han har haft siden tiden i Valencia. Hverken Adriano eller Mathieu er endnu definitivt dømt ude af kampen mod Athletic Bilbao og endnu har Barcelona ikke bekræftet forholdene, men alt tyder på, at de må se til fra lægterne når Barcelona indleder første ud af tre kampe mod baskerne fra Bilbao.

Med Rafinha på skadeslisten, muligvis sammen med Adriano og Mathieu, skal Luis Enrique søndag pille tre spillere fra sin endelig kamptrup. Her peger pilen på Sandro, der leder efter en ny klub, samt keeper Masip og Douglas, der som Sandro skal ud på et nyt eventyr snarest muligt.Ugens odds

Få odds 7,00 på at FCK slår Zlin
Der henvises til Betfairs eget reglement


Vælg 6 spillere til at score først i PL-kampene - gratis at spille med - jackpot på 2.000.000,- kroner!

Golden Goals

Ugens mest læste

Seneste top 10 lister

Seneste nyheder