Annonce


Annonce

Annonce

Medier melder to spillere skadet

Nyheder - 15. januar 2016




Barcelona har i øjeblikket kun Rafinha på skadeslisten hvilket er positive nyheder forud for et par hektiske måneder. Men i dag melder spanske medier, at såvel Adriano som Mathieu ikke er i stand til at spille kampen mod Athletic Bilbao på søndag.

Truppen har i dag fredag fået fri, men de to spillere dukkede alligevel op på træningsanlægget for at pleje deres skade. Adriano har angiveligt småproblemer omkring den ene lyske mens Mathieus situation er noget slemmere.

Franskmanden skulle have tilbagevendende problemer med sin ene hæl, som han har haft siden tiden i Valencia. Hverken Adriano eller Mathieu er endnu definitivt dømt ude af kampen mod Athletic Bilbao og endnu har Barcelona ikke bekræftet forholdene, men alt tyder på, at de må se til fra lægterne når Barcelona indleder første ud af tre kampe mod baskerne fra Bilbao.

Med Rafinha på skadeslisten, muligvis sammen med Adriano og Mathieu, skal Luis Enrique søndag pille tre spillere fra sin endelig kamptrup. Her peger pilen på Sandro, der leder efter en ny klub, samt keeper Masip og Douglas, der som Sandro skal ud på et nyt eventyr snarest muligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier melder to spillere skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder