Annonce


Annonce

Annonce

Tello: Godt for Bartra at forlade Barcelona

Nyheder - 31. januar 2016




Cristian Tello er fortsat ejet af Barcelona men spiller i øjeblikket for Fiorentina på en lejeaftale sæsonen ud. Angriberen opfordrer Marc Bartra til at skifte klub, hvis han ønsker at vokse som spille og få nogle minutter.

Bartra er blandt de spillere, der efterhånden gang på gang bliver udeladt fra kampene. Det samme skete i går mod Atletico Madrid og til trods for to pladser i centerforsvaret, så er han femtevalg bag Piqué, Mascherano, Vermaelen og Mathieu.

- Bartra lykønskede mig med skiftet til Fiorentina. Han er en vigtig spiller og han fortjener at føle sig godt tilpas. Det er svært for hvilken som helst spiller at forlade Barcelona, men hvis han ønsker at vokse og spille mere, så skal han forsøge at komme videre, fortæller Tello før han taler om sin egen situation omkring klubskiftet fra FC Porto til Fiorentina.

- Straks som jeg hørte om Fiorentinas interesse sagde jeg ja. Jeg var ikke inde i varmen hos Porto og det betød meget for mig, at Fiorentina ville give mig chancen for igen at føle mig som en fodboldspiller. Jeg er glad og ser frem til en stor udfordring - jeg håber, at jeg kan udrette store ting og være her længe, fortæller han.

Cristian Tello har valgt nummer 27 i Fiorentina og beskriver eventyret som en ny start og nummeret valgte han fordi hans datter er blevet født den 27. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tello: Godt for Bartra at forlade Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder