Annonce


Annonce

Annonce

Engelske klubber kigger stadig på Vermaelen

Nyheder - 20. februar 2016




Thomas Vermaelen har aldrig fået den karriere i Barcelona som han havde håbet på, da han skiftede Arsenal ud. Skader har sat ham langt tilbage og rytmen har aldrig været til stede.

Han har leveret nogle fine præstationer, men han anses ikke som aktuel når der skal spilles topkampe. Hertil er der alt for langt og det betyder ifølge Sport, at Barcelona har interesse i at sende ham retur til Premier League til sommer, hvor der fortsat er nogle klubber på udkig.

Chelsea og Liverpool rygtes begge interesseret i belgieren og samtidig skriver Fichajes, at Vermaelen selv har bedt sin agent om at lytte på tilbud og ikke afvise noget. John Terry stopper i Chelsea til sommer og her kunne Vermaelen således blive aktuel. På den anden side er Jürgen Klopp ifølge BBC glad for forsvarsspilleren.

Derudover søger Barcelona en ny mand til forsvaret til sommer og derfor anses Vermaelen sammen med Mathieu som to spillere, der er på vej ud af vagten. Mathieu spiller mere end Vermaelen i og med at han også kan dække pladsen på venstreback positionen, men hans præstationer i denne sæson har bestemt ikke været stærke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Engelske klubber kigger stadig på Vermaelen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder