Annonce


Annonce

Annonce

Tello: Rigtigt at forlade Barcelona

Nyheder - 26. februar 2016




Han har ikke helt forladt Barcelona, men 24-årige Cristian Tello har ladet sig udleje i håbet om at falde til i en ny klub og blive stamspiller. Han forklarer, at det ikke var let at rykke videre.

Tello er lige nu på lejeophold i italienske Fiorentina. Her kom han til fra FC Porto, som ligeledes havde lejet ham i Barcelona.

- Lige nu søger jeg kun efter spilletid og så må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg tænker ikke på fremtiden, jeg vil bare spille. Fiorentina har mulighed for at købe mig fri, men det må vi tage til den tid.

- Det er svært at spille i Barcelona som angriber på grund af de tre angribere de allerede har - de bedste i verden, fortæller Tello og følger op:

- Jeg havde det virkelig godt i Barcelona, men jobbet som fodboldspiller er kortvarigt og jeg vil bare spille. Det er svært at være en del af verdens bedste hold og at forlade dem var også en svær beslutning.

- Jeg lærte utrolig meget i Barcelona og jeg følte mig mere modnet for hvert år, men jeg gjorde det rigtige ved at tage skridtet videre.

- Messi er fantastisk. Han får holdet til at spille godt og det lader til at vi alle kan se, at han er modnet. Det må være fordi han er blevet far. Han er end el af verdens bedste angreb både individuelt og kollektivt.

- Det ville være et skridt frem for Bartra, hvis han forlod Barcelona. Jeg ville helt klart anbefale ham det, kommer det yderligere fra Tello.

Bartra får sjældent spilletid i Barcelona og historierne går på, at han er på vej videre i turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tello: Rigtigt at forlade Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder