Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mathieu siger ja til Monaco

Nyheder - 27. februar 2016




Jeremy Mathieu har spillet 67 kampe siden han skiftede Valencia ud med Barcelona og selvom 67 kampe på under to sæsoner absolut er udmærket, så forventes det, at han vil sommer tager et skridt videre i sin karriere.

Således melder Sport, at franskmanden har takket ja til at rykke til Monaco, som udover PSG er det eneste hold i fransk fodbold, der kan møde de høje lønkrav, han stiller. Han bruges primært i det centrale forsvar og som venstreback - men udelukkende når han skal aflaste stamspillerne. Eller hvis der er fravær.

Han har været meget svingende i sine præstationer og i øjeblikket lader det til at der er længere mellem de gode øjeblikke. I sidste sæson scorede han afgørende mål mod Celta Vigo og Real Madrid, men han virker ikke ideel for Luis Enriques fremtidige planer.

Han har endnu to år tilbage af sin kontrakt, så hvis Monaco ønsker ham til sommer må de punge ud. Men det forventes bestemt ikke at Barcelona kan få 150 millioner kroner for ham. Det beløb gav de til Valencia, da de købte ham fri. Lige nu lyder prisen på 50-70 millioner kroner ifølge spanske aviser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mathieu siger ja til Monaco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder