Annonce


Annonce

Annonce

Her er den eneste topliste, som Douglas vinder

Nyheder - 3. marts 2016




Douglas har haft et meget mærkeligt år. Han har ikke været benyttet ofte af Luis Enrique, han har ikke formået at tage fat i de chancer han endelig har fået og slutteligt var der ikke rigtig nogen klubber, som ønskede at tilknytte ham i vinterens transfervindue, hvor Barcelona forsøgte at udleje ham.

Han træner med de bedste i verden men får ikke den spilletid, som han håbede på, da han skiftede Brasilien ud med Spanien og derfor har han ikke haft mulighed for at komme ind i rytmen og virkelig vise sig selv. Derfor topper han ikke listerne for flest optrædender, flest mål, flest assist eller nogen af de andre lister - men én liste topper han faktisk.

Listen over de spillere, der er blevet siet fra flest gange. Douglas er siet fra truppen mod Rayo Vallecano i aften og dermed kan han tilføje endnu en kamp til sit navn på listen.

Jordi Masip er i virkeligheden den klare vinder, da Bravo og Ter Stegen udtages til stort set alle kampe hvorfor Masip med sikkerhed bliver siet fra. Tager man kun markspillerne med og baserer listen på La Liga, så er Douglas nummer 1.

Siet fra flest gange - La Liga
Douglas: 13
Sandro: 8
Adriano: 5
Bartra: 5
Vermaelen: 3
Piqué: 2
Mascherano: 1
Mathieu: 1
Alba: 1
S. Roberto: 1
Munir: 1

Selvom Marc Bartra ofte er blevet siet fra, så skal man huske på, at han i europæisk sammenhæng kun har spillet fire kampe hvorfor han mange gange i den forbindelse har set kampene hjemmefra. Derudover har han kun spillet ni ligakampe i indeværende sæson.

25-årige Douglas har spillet i alt otte kampe for Barcelona. Fem i sidste sæson og tre i indeværende sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er den eneste topliste, som Douglas vinder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder