Annonce


Annonce

Annonce

Enrique vil beholde Mathieu

Nyheder - 6. marts 2016




Barcelona-tilhængerne har delte meninger når det kommer til Jeremy Mathieu. Franskmanden var rigtig god i sin første sæson i Barcelona, scorede nogle vigtige mål og havde afgørende aktioner i defensiven.

Han har dog siden haft nogle svingende præstationer i indeværende sæson og længe har det tydet på, at han til sommer ville tage videre i sin karriere. Monaco var inde i billedet og Mathieu havde angiveligt givet grønt lys til sin agent til at forhandle med den franske klub.

Efter opgøret mod Rayo Vallecano i torsdags, hvor Mathieu i øvrigt spillede hele kampen, var han i mixed zone for at afkræfte rygterne der sender ham videre.

Ifølge Mundo Deportivo pønser Luis Enrique på at beholde Mathieu i næste sæson, da han udover at være alsidig i den bagerste række også er god med bolden, som Enrique selv slog fast forud for opgøret mod Rayo.

Mathieu, Vermaelen og Bartra har alle en uklar fremtid og der vil med garanti blive sagt farvel til mindst én af dem til sommer. Hvem det bliver er fortsat uvist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique vil beholde Mathieu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder