Annonce


Annonce

Annonce

Samper ønsker at blive i Barcelona

Nyheder - 9. marts 2016




21-årige Sergi Samper håber på, at han fra sommer kan blive en del af førsteholdet og stille og roligt spille sig ind på holdet. Men der er bestemt ikke meget der tyder på, at han besidder, hvad Barcelona pt. mangler.

Klubben er klar over, at Samper meget vel kan være fortid til sommer, men Barcelona ønsker ikke at miste ham og derfor er de klar til at lade ham blive, men i første omgang bliver det stadig på B-holdet, hvor han til dagligt folder sig ud.

Han har spillet et par kampe på førsteholdet men uden at det for alvor har været til topkarakter og en ny chance straks. Han er ung og Barcelona forsøger at passe på ham i takt med at de giver ham nogle chancer i ny og næ - men interessen fra udlandet stiger i den grad.

Tyskland, England og Italien har alle været til stede på Mini Estadi i løbet af denne sæson for at se ham an. Og specielt interessen fra England er enorm, men Samper selv ønsker at blive i Barcelona såfremt han kan blive rykket op til førsteholdet hvilket intet dog tyder på sker og derfor virker situationen lige nu ganske uvist.

Han har spillet 10 kampe på førsteholdet og runder snar 100 af slagsen hos reserverne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Samper ønsker at blive i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder