Annonce


Annonce

Annonce

Roberto takker Enrique for landsholdsplads

Nyheder - 21. marts 2016




Sergi Roberto har imponeret stort i denne sæson og derfor har Vicente del Bosque udtaget den alsidige mand til det spanske landshold, som møder Italien og Rumænien.

- Luis Enrique har givet mig selvtillid og givet mig mange minutter i denne sæson - uanset positionen. Hvis du spiller for din klub og gør det godt, så er der chance for at landsholdet får øje på dig. Luis Enrique spiller en stor rolle i min landsholdsudtagelse og jeg er ham meget taknemmelig, fortæller Roberto.

- Jeg er meget glad for at have fået denne chance og jeg håber, at jeg fremadrettet kan hjælpe holdet. Det er en drøm for mig at være her. Vi skal nu forberede os til disse kampe som var det EM-kampe og give alt, hvad vi har at komme med.

Sergi Roberto har spillet syv forskellige pladser i Barcelona og brød igennem, da han blev brugt som højreback. Her spillede han fremragende og blev endda foretrukket på selvsamme plads i går, selvom både Aleix Vidal og Dani Alves var til rådighed. De begge sad på bænken.

Alves kom på banen senere i kampen, men det var ikke for Sergi Roberto. Arda Turan blev pillet ud og Roberto rykkede op på midtbanen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto takker Enrique for landsholdsplads

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder