Annonce


Annonce

Annonce

Barca møder Leicester, Liverpool og Celtic

Nyheder - 22. marts 2016




Barcelona er allerede godt i gang med at planlægge fodboldkampe til den kommende preseason. Rejser til Japan og USA kommer ikke i spil, så det handler om at finde nogle gode testkampe som kan spilles inden for få dage grundet det stramme program.

Flere medier erfarer, at Barcelona spiller med i International Champions Cup og her skal de møde Premier Leagues nuværende etter, Leicester, Jürgen Klopps Liverpool og Erik Sviatchenkos Celtic. Det er bekræftet af Leicester, at de møder Barcelona.

I sommers deltog Barcelona også i turneringen. Her slog de LA Galaxy 2-1 i første kamp, tabte 1-3 til Manchester United, spillede 2-2 med Chelsea og tabte fra pletten før de rundede af i Italien med et nederlag til Fiorentina på 2-1. Ganske forfærdelige resultater, men det handler udelukkende om at komme i form og ryste sommerferien af sig.

Paris SG endte i øvrigt med at vinde International Champions Cup. De tabte til Chelsea fra pletten og vandt siden 2-0 mod Manchester United, 3-2 mod Benfica og 4-2 mod Fiorentina. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca møder Leicester, Liverpool og Celtic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder