Arda scorede, Ter Stegen fik fuld spilletid

Nyheder - 30. marts 2016

Arda Turan var med på banen for Tyrkiet i går, da de mødte Østrig. Samme dag var Marc-André ter Stegen sat på mål for Tyskland, der bankede Italien med 4-1.

Det startede skidt for Tyrkiet der kom bagud efter 20 minutters spil. Her gjorde Zlatko Junuzovic det til 1-0 for værterne, men frisparkseksperten Hakan Calhanoglu holdt sig ikke tilbage og bragede bolden i kassen til 1-1 kort før pausen.

Anden halvleg var bare 10 minutter gammel da Østrigs keeper valgte at dele gaver ud. Her spillede han uheldigt bolden lige i fødderne på Arda Turan, der med et elegant chip sendte kuglen over keeperen og i mål til slutresultatet 1-2.

I Tyskland blev der taget imod Italien, som forinden spillede 1-1 med Spanien. Tyskerne åbnede med et mål af Real Madrid-manden Toni Kroos efter 24 minutters spil. Det var anden landskamp i træk, at Kroos scorede. Mario Götze øgede til 2-0 kort inden pausen på en fantastisk smuk aflevering af Thomas Müller.

I målet stod Ter Stegen en fin kamp, men fodspillet var bestemt ikke prangende. Flere gange sendte han bolden direkte ud til italienerne, som med mere skarphed havde scoret et par kasser. Tyskland scorede dog til både 3- og 4-0 ved henholdsvis Jonas Hector og Mesut Özil før Stephan El Shaarawy kort før tid scorede kampens sidste mål til 4-1.

For Belgien fik Thomas Vermaelen også spilletid. Men han kunne ikke stoppe Portugal fra at vinde den rykkede kamp grundet terror i Bruxelles. Nani og Ronaldo scorede til 1- og 2-0 før Romelu Lukaku reducerede til slutresultatet 2-1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder