Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Juventus kigger på Vermaelen

Nyheder - 31. marts 2016




Tuttosport skriver denne torsdag, at Juventus er interesseret i Thomas Vermaelen. Italienerne leder efter en erfaren centerback, som ikke er for dyr at have på holdet og som ikke koster meget.

Belgieren kan hentes i Barcelona for godt 100 millioner kroner og derfor har Juventus været i kontakt med Vermaelens agent for at høre mere om hans situation i Barcelona. Her får han ikke meget spilletid til trods for at han endelig er kommet sig over sine mange skader.

Udover Vermaelen skriver Tuttosport også at Bayern Münchens Benatia skulle være i søgelyset, men han er både dyrere i handel og dyrere at have løbene på grønsværen. Så her ønskede Juve en lejeaftale, men det kommer ikke på tale ifølge mediet.

Barcelona står foran en udrensning i midterforsvaret til sommer. Marc Bartra skal videre i karrieren hvis han ønsker spilletid, Jeremy Mathieu og Vermaelen er samtidig rygtet ud af klubben. Aymeric Laporte eller PSG's Marquinhos er umiddelbart bedste bud på en ny mand i forsvaret, men som altid skal det hele gå op i en højere enhed før Barcelona begiver sig ud i de større indkøb. Førstnævnte er desuden skadet i længere tid i øjeblikket.

30-årige Vermaelen har spillet 21 kampe for Barcelona siden sin ankomst i 2014. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Juventus kigger på Vermaelen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder