Kæmpe krise - nyt nederlag: 1-2

Nyheder - 17. april 2016

Spillet var flot i løbet af det første kvarter, men chancer blev brændt og så scorede Valencia til 0-1 og dernæst 0-2. Messi fik reduceret i anden halvleg, men det holdt ikke.

Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Bravo, Douglas, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Arda og Munir

- 0-1 26' Rakitic (selvmål)
- 0-2 45+1' Mina
- 1-2 64' Messi

7'
- STOR chance til Messi! Suárez vrister sig fri i feltet og sender bolden i modsatte side af feltet til Messi, som tæmmer bolden, men han skyder lige på keeper Alves som blokerer.

11'
- SMUKT opspil af Barcelona! Messi tryller sig forbi inde på midten af banen, sender den ud til Alba, som første gang forsøger at finde en fri Suárez inde midt foran målet, men hverken angriberen eller Valencias keeper kommer frem til bolden, som triller ud af feltet.

12'
- Skarpheden mangler! Messi sender Neymar afsted med et frispark fra egen banehalvdel. Brasilianeren kommer alene igennem, men vælger at forsøget vippet, som Alves lige præcis får lappen på.

17'
- Når man ikke scorer på sine chancer, så plejer modstanderen at gøre det. Valencia kom ikke på tavlen - men det var utrolig tæt på! Rodrigo modtog pludselig bolden mellem Mascherano og Alba og sendte en følt afslutning afsted, men den sneg sig lige uden om Bravos mål.

22'
- Igen misbruger Barcelona en stor chance. Rakitic brager hjørnesparket indover, Mascherano kommer op og header den videre til Suárez tæt under mål, men angriberen header over mål.

25'
- Fantastisk kontra! Bravo hiver et indlæg ned, sparker den langt til Neymar, som fører bolden frem og efterlader den til Messi. Argentineren trækker ind i banen og trykker af, men Alves redder fint.

26' - MÅL!
- Så kom det. Når man ikke scorer - så gør modstanderen det. Rakitic er alt for langsom til at følge med sine mand og kommer ned i sidste øjeblik på et indlæg, som han retter ind i eget mål til 0-1.

35'
- Piqué bremser et Valencia-opspil og får et gult kort. Dermed er han i karantæne til onsdagens udekamp mod Deportivo.

38'
- Messi tager flot bolden med sig og snyder sin modstander, Enzo Perez, før han bliver nedlagt på kanten af feltet. Frispark til Barcelona.

39'
- Messi skyder bolden i muren. Den samles op og Busquets sender den ind i feltet til Messi, som header på mål, men igen redder Diego Alves flot.

45+1' - MÅL!
- Skandaløs indsats i forsvaret. Valencia kører bare bolden roligt rundt og pludselig samler Piqué og Roberto sig og så har Mina et helt mål af ramme. Det gør han. 0-2.

47'
- Rakitic har intet overblik lige for tiden. Suárez snyder sin modstander i feltet og spiller bolden til Rakitic, som bare skulle spille den to meter til siden til en helt fri Iniesta, men kroaten sender en sølle afslutning afsted med venstrebenet.

48'
- Rakitic fejler igen! Han følger slet ikke med sin mand og reddes kun af en offside på en helt anden spiller.

51'
- Neymar bliver for tredje gang på to minutter klart nedlagt på Valencias banehalvdel, men først tredje gang dømmer dommeren frispark. God position igen til et skud på mål.

52'
- Ingen fare på færde. Messi skyder i muren igen.

64' - MÅL!!
- For første gang i kampen kunne Alba ramme noget. Messi sender en dyb bold afsted, som Neymar lader trille ud til Alba. Han sender den straks indover til Messi, som reducerer.

75'
- Første gang i kampen, at Rakitic har held og kvalitet i sin aktion. Han piller bolden ned, snyder sin modstander og forsøger at snige bolden i mål, men igen redder Alves flot.

77'
- Nej, nej, nej Alba!! Han modtager bolden HELT frit i venstre side af feltet. Alle mand løber mod forreste stolpe. Og så spiller han den ud i feltet, hvor kun Valencia-folk står. Kæmpe chance!

83'
- Barcelona har været inde i feltet rigtig meget, men de gider ikke sparke på mål. Bolden skal trilles indover stregen. Denne gang trykker Neymar dog af, men den blokeres af sidste mand.

85'
- Valencia er i et kontrastød tre mod to, men de fejler og Rodrigo er i offside.

87'
- KÆMPE gave til Valencia. Bolden spilles ind til en helt fri Alcacer, som har hele målet af score på, men han rammer bolden helt forkert.

89'
- Piqué brænder kampens største chance ét minut før tid. Bolden stryger hele vejen hen til ham i bagrummet. Han tæmmer den let og skal bare ramme målet, men skyder direkte forbi.

90'
- Kampens største skandale! Tre minutter har dommeren lagt til til trods for at Valencia har trukket tiden ved hver enkel lejlighed.

- Barcelona taber igen en ligakamp og nu er alt lige i den spanske liga. Skarpheden manglede, som den længe har gjort og det blev igen udslagsgivende. Chancerne var der. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder