Annonce


Annonce

Annonce

Neymar, Suárez og Busquets foran lønforhøjelse

Nyheder - 25. april 2016




Til sommer kommer der godt gang i svingdøren i Barcelona i forbindelse med at transfervinduet åbner. Man skal forsøge at binde de vigtige spillere til klubben mens en bunke spillere skal sælges.

På forhånd ved man allerede at Neymar og Sergio Busuqets er blandt de vigtigste spillere, som meget snart forlænger med klubben. Havde klubben allerede en aftale med en sponsor for næste sæson, så havde man forlænget med begge spillere for længe siden, da økonomien på den måde ville være sikret.

Men klubben leder efter den perfekte sponsoraftale og har derfor udskudt kontraktforlængelserne med de spillere, som henter mange penge. Både Neymar og Busquets får nemlig en kontraktforlængelse og en lønforhøjelse og nu nævnes Luis Suárez også.

Suárez overgår sig sig hele tiden og imponerer stort. Ligesom holdet havde han også nogle off day på det vigtigste tidspunkt i sæsonen, men ikke desto mindre står Barcelona foran The Double. Og det bliver flere spillere belønnet med såfremt en sponsoraftale af de helt store kommer i hus - hvilket udelukkende handler om tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar, Suárez og Busquets foran lønforhøjelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder