Messi arkitekten bag ny sejr: 0-2

Nyheder - 30. april 2016

Barcelonas midtbane skabte lige præcis nul. Iniesta og Rakitic skabte ingenting og selvom Rakitic scorede, så blev det skabt af en flot aflevering af Messi, som også lagde op til Suárez' mål. Barcelona sejrede og fortsætter på toppen i den spanske liga.

Barcelonas startopstilling
Bravo, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez og Neymar

På bænken
Ter Stegen, Vidal, Bartra, Sergi Roberto, Rafinha og Arda Turan

- 0-1 50' - Rakitic
- 0-2 81' - Suárez

5'
- Allerede efter fem minutter leverede Barcelona en skandaløs tilgang til spillet. De har haft bolden kørende i flere minutter og første gang Betis slår kontra kommer de frem til en stor mulighed hvor forsvaret slet ikke er klar.

6'
- Betis får hjørnespark og Ruben Castro, Betis' farligste mand, hopper op og header mod mål, men Bravo redder flot. Hjørne igen - som Bravo holder fast i.

15'
- Et kvarter er spillet og Barcelona har slet ikke været i nærheden af Betis' mål. De spiller bolden rundt i egne rækker uden overhovedet at blive farlige. I mellem tiden lurer andaluserne på kontra.

18'
- Barcelonas første mulighed kommer fra Jordi Alba (!). Han tæmmer en bold fra Messi og i stedet for at sende den indover, smadrer han den mod mål. Men keeper Adan kommer tilbage og redder let.

23'
- Dumt af Messi. Piqué får et klart gult kort for at have benet alt for højt op og skrabe en modstanders arm. Dommeren tager øret ned til Messis mund for at høre, hvad argentineren har at sige, og straks stanger dommeren et gult kort i vejret. Og dommeren er Lahoz - overraskelsen er lille.

29'
- Første gennembrud. Alba sendes i dybden af Iniesta. Alba sender bolden ind i feltet til Neymar der drejer rundt og fyrer af, men den sidder ikke yderligt nok og Adan redder.

35' - RØDT KORT!
- Heiko Westermann dummer sig gevaldigt. Efter 28 minutter fik han et gult kort for at stoppe et Messi-kontra og nu modtager han gult nummer to for at tackle Ivan Rakitic i endnu et kontra.

47'
- KÆMPE CHANCE TIL SUÀREZ! Neymar finder Suárez inde i feltet, men på utrolig vis hugger han bolden forbi målet.

50' - MÅL!!
- For første gang i kampen lykkedes et vip ind i feltet at finde en medspiller. Messi vipper bolden ind i feltet til Rakitic, og keeper Adan kommer helt skævt ud i samarbejde med sin forsvarsspiller og så står Rakitic klar til at tæmme bolden og sparke den i mål til 0-1.

57'
- Tæt på, at Messi kan styre bolden i mål! Han fanger en returbold midt i feltet, tæmmer den og forsøger at snige den ind, men en modstander blokerer og bolden går til hjørnespark, som Barcelona ikke får noget ud af.

66'
- Nej, nej, nej... Neymar kommer helt ind i feltet og har flere muligheder for at sparke på mål, men han venter og venter og kan til sidst kun aflevere til Suárez, som også vælger at vente og så kan Betis rydde op.

69'
- Til trods for at Barcelona er en mand i overtal, så er de slet ikke farlige. De har bolden utrolig meget, men Betis står hele tiden de rigtige steder og sparker væk.

73'
- Udmærket mulighed. Messi vipper bolden ind til Neymar, som forsøger at vippe den videre til Suárez med hovedet, men lige inden angriberen skal heade den i mål, kommer Adan ud og griber.

74'
- SUÀREEZ!!! Messi spiller ham fuldstændig fri med keeper Adan, men uruguayaneren sparker lige på os misbruger. KÆMPE CHANCE!

74' - ind/-udskiftning
- Alves går ud. Sergi Roberto kommer ind.

81' - MÅL!!
- Og igen er det Messi, som skal skabe det. Fra midten af banen flænser han Betis' forsvar og sender Suárez i dybden. Angriberen sparker første gang og scorer til 0-2.

86' - ind/-udskiftning
- Rakitic går ud. Arda kommer ind.

88' - ind/-udskiftning
- Bravo går ud. Ter Stegen kommer ind.

90'
- Barcelona kører kuglen rundt, men Betis forsøger stadig at true selvom catalanerne står fint i bagrummet.

Slut
- Barcelona henter sejren i en kamp, hvor de har domineret stort uden at give de store chancer til Real Betis. Til gengæld blev der ikke skabt meget i den anden ende - men nok til at fortsætte på toppen af den spanske række. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder