Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Manden Barca ikke tåler at miste

Nyheder - 12. maj 2016




Skal man tale om at en spiller er søjlen på et hold, kommer man ikke uden om Barcelonas ranglede nummer fem. Hvad han ikke har i overarmene har han i den grad mellem ørerne. Han er efterhånden indbegrebet af Barcelonas spillestil – både defensivt og offensivt. Han orkestrerer smukke angreb og vinder vigtige bolde på midten. Manden er ganske enkelt uundværlig.

At det overhovedet skulle komme på tale af Busquets skulle finde på at søge væk fra Camp Nou, skyldes angiveligt en manglende lønforhøjelse, som han ganske givet har gjort sig mere end fortjent til. Grunden til at lønforhøjelsen lader vente på sig, kan have noget at gøre med usikkershedsmarginen, der er forbundet med det faktum at Barca endnu ikke har en hovedsponsor på plads til næste sæson.

Sergio Busquets’ kontrakt udløber i 2019 og han er derfor ikke i akut nød efter en fornyelse. På det seneste har han dog virket en smule udmattet, hvilket ikke er nogen kæmpe overraskelse, eftersom han har taget et kæmpe slæb på midten i denne sæson. Busi er således den eneste på banen, der ikke har en naturlig afløser – og det har kunnet ses. Altmuligmanden, Sergi Roberto har (også) ageret defensiv midtbanespiller, hvor han (også) har gjort det rigtig fint, ligesom på de andre positioner han er blevet placeret på.

En mand, der dog om nogen ser ud til at kunne være Busquets’ direkte afløser er Sergi Samper, der mestendels slår sine folder på b-holdet, hvor han oven i købet af og til agerer anfører. Begge Sergi’er mangler dog en del for bare at nærme sig Busis vanvittigt høje niveau. Det er der dog ingen skam i – Der er nemlig ingen i verden, der spiller Busquets’ postion så godt som Busquets selv.

Der er ikke mange klubber, der har økonomi til at lokke spanieren væk fra Catalonien. Hovedpersonen selv har udtrykt sin store affektion for sin tidligere træner, Guardiola, som fra næste sæson vil være at finde i den blå del af Manchester. Tidligere på sæsonen udtalte Busquets at den ene af de to, han vil flytte fra Barcelona for var netop Guardiola. Den anden var hans kone.

Panikken lader dog ikke til at have bredt sig på direktionsgangene i Barcelona, hvor man vanen tro tager sig god tid. Lad os håbe problemet bliver løst til alles fælles tilfredshed. Det ville være ubærligt, hvis man allerede skulle ud og finde en ny nummer fem igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Manden Barca ikke tåler at miste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder