Annonce


Annonce

Annonce

Sportsdirektør bekræfter: Sandro forlader os

Nyheder - 24. maj 2016




Barcelonas sportsdirektør Robert Fernández fortalte i går, at Sandro Ramirez i det kommende transfervindue forlader Barcelona. Til trods for at han på TV har bekræftet afgangen, så har klubben endnu ikke officielt meldt noget ud om det.

- Sandro modtog mange tilbud sidste sommer og vi vurderede herefter situationen, men vi ikke kunne sætte nye spillere i kamp (pga. transferkarantænen, red.).

- Han gjorde alt, hvad han kunne, for at blive og det værdsætter vi meget højt. Vi er ham meget taknemmelig. Der var en deadline den 1. maj for at forlænge hans kontrakt med yderligere ét år, men på grund af hans fantastiske indstilling sidste sommer (hvor han blev i klubben) har vi valgt at åbne døren for ham, så han kan forlade klubben.

Sandro er klar over, at han ikke kommer til at vippe de tre angribere af pinden og umiddelbart ligner han ikke en god nok erstatning når der skal roteres. Han hjalp klubben sidste år ved at blive til trods for at han havde en masse tilbud, men nu er klubben klar til at lade ham gå.

Barcelona har endnu ikke officielt meldt ud, at Sandro forlader klubben, men Fernández udtalte ovenstående til Barca TV i går hvorfor det rent principielt er bekræftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sportsdirektør bekræfter: Sandro forlader os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder