Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta godkender sæsonen

Nyheder - 25. maj 2016




Man of the Match fra pokalfinalen mod Sevilla, Andrés Iniesta, godkender Barcelonas sæson, hvor fire titler blev løftet. Derudover giver han den højeste karakter til klubbens tilhængere, som befandt sig på Vicente Calderon til finalen i søndags.

- Det kræver meget, at fortsætte med at vinde for hvert år bliver det sværere. Ikke bare at vinde The Treble, men hver titel. Klubben går målrettet efter titlerne og lige nu er vi inde i en god periode.

- Det er ikke normalt, hvad vi leverer lige nu, men vores mål er at fastholde vores fantastiske øjeblik, som vi lige nu gennemlever. Når du har en gruppe af disse spillere, så kommer du automatisk tættere på dit mål.

- Jeg har virkelig nydt denne sæson som spiller. Det hele har været godt og positivt og holdånden blandt spillerne har hjulpet rigtig meget.

- Vores tilhængere skal have 10 ud af 10. De var fantastiske fra første til sidste minut og de gav os et skub, da vi havde brug for det, fortalte Iniesta for nyligt til Barca TV. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta godkender sæsonen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder