Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Alves-skifte bekræftes før tid

Nyheder - 26. maj 2016




I søndags kunne Dani Alves og Juventus lukke en aftale for de næste tre sæsoner og straks som der kom et fingerpeg om det, gik den spanske presse amok med artiklerne. Selvom både Barcelona og Juventus nedspiller skiftet, så forventes det, at det meget snart går igennem.

Ifølge Sport og L'Esportiu har pressens store fokus på emnet haft indflydelse på annonceringen af skiftet. Således forventes det at skiftet bekræftes før tid. Oprindeligt var det planlagt til sent i næste uge før Brasilien tager hul på Copa America, hvor Dani Alves er med.

Men grundet den enorme pressesnak skulle Juventus have bedt om lov til at bekræfte skiftet før tid. Allerede i weekenden kan det ske, men også tidligt i næste uge. Endnu vides det ikke hvornår, men én ting lader til at være sikkert; skiftet går igennem.

I søndags blev aftalen lukket og her kunne Alves også fortælle sine holdkammerater i Barcelona, at han fra næste sæson ikke er på Camp Nou længere. Mundo Deportivo har været i kontakt med Barcelona, men naturligvis har klubben valgt at afvise alle historier, da de ikke ønsker at skabe mere røre end der allerede har været siden i aftes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Alves-skifte bekræftes før tid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder