Annonce


Annonce

Annonce

Så mange millioner koster Bellerin

Nyheder - 26. maj 2016




I første omgang ligner det en umulig opgave for Barcelona at få fingrene i Hector Bellerin. Arsenal-backen er glad hvor han er og med sine bare 21 år har han en masse år tilbage i sig og hans pris er ganske høj. Som erstatning for Dani Alves er Bellerin dog blandt de mest attraktive spillere for Barcelona.

Barcelona-direktøren Robert Fernández havde Bellerins agent i røret for nogle uger siden for at forhøre sig om spillerens situation og det er da klart, at Bellerin er blandt de bedste højrebacks i spillet lige nu og med en stor fremtid foran sig, men det kommer til at koste utrolig mange penge hvis Barcelona skal have fisket ham op fra Emirates Stadium.

Således skulle han koste omkring 340 millioner kroner og oven i det skal man huske, at hvis Dani Alves inden den 5. juni forlader Barcelona, så får catalanerne ingenting for ham. Gennemføres Alves-skiftet efter den 5. juni, så kan Barcelona kræve omkring 90 millioner kroner for ham - men Juventus er udmærket klar over denne klausul og derfor ønsker de at annoncere skiftet hurtigst muligt.

Bellerin er blandt prioriteterne hos Barcelonas fans og som bekendt befandt han sig netop i Barcelona fra 2003 til 2011 før han rykkede til Arsenal, hvor han nu nyder godt med spilletid under Arsene Wenger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så mange millioner koster Bellerin

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder