Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldo: CL meget mere værd end Barcas Double

Nyheder - 26. maj 2016




Cristiano Ronaldo og Real Madrid lader lige nu op til Champions League finalen lørdag aften mod Atletico Madrid og i forbindelse med kampen blev han interviewet af Jugones LaSexta. Her blev han direkte spurgt, om Champions League trofæet er mere værd end Barcelonas Double.

- Champions League er meget mere værd end Barcelonas Double. Klart. Champions League er en drøm. Der er storspillere, som aldrig har vundet turneringen - jeg taler direkte fra hjertet: Jeg ville aldrig bytte plads, fortæller han.

Da Barcelona fejrede La Liga kørte de rundt i gaderne i åben bus og her blev Gerard Piqué filmet hvor han gjorde grin med Ronaldos måde at fejre et mål på - den såkaldte 'Calma Calma'-jubelscene.

- Selv når de fejrer, så tænker folk på mig. Det er fedt. Om det er på den gode eller dårlige måde, så tænker de på mig. Det er godt at vide, at de altid tænker på mig, men jeg har ingen problemer med Piqué.

Luis Suárez tordnede forbi Ronaldo på topscorerlisten og hentede både El Pichichi og den Gyldne Støvle, da han blev Europas målkonge. Ronaldo erkender, at uruguayaneren havde en god sæson.

- Sådan er det. Selvfølgelig er jeg frustreret over ikke at vinde, men jeg var ikke besat af tanken. Suárez spillede godt og scorede otte mål i to kampe. Han havde en fantastisk sæson og fortjener det.

Slutteligt blev Ronaldo spurgt om hans søn nogensinde kunne komme til at spille for Barcelona:

- Det er nok umuligt. Han har sin fars gener. Men hvis det sker, så ville jeg acceptere det. Jeg vil ikke skubbe ham mod Camp Nou, men jeg vil heller ikke stå imod, kom det slutteligt fra Ronaldo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldo: CL meget mere værd end Barcas Double

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder