Annonce


Annonce

Annonce

Tidligere Real-spiller tilbudt til Barcelona

Nyheder - 27. maj 2016




Agenten Manuel Garcia Quilon har været i kontakt med Barcelona for at tilbyde klubben to spillere. Her er der tale om den tidligere Real Madrid-spiller José Maria Callejon og keeper Pepe Reina. Ifølge Sport er Reina en mulighed.

Quilon har fortalt Barcelona, at de kan købe Callejon for 140-150 millioner kroner og umiddelbart skulle han være en breddespiller som øger kvaliteten på Barcelonas bænk, som har været skuffende siden transferkarantænen slog ned. Til gengæld skulle Napoli kræve 220 millioner kroner for at slippe Callejon.

Pepe Reina er også blevet tilbudt til Barcelona og her skulle Barcelona ifølge Mundo Deportivo være positivt stemt for at hente keeperen såfremt Claudio Bravo vælger at forlade Barcelona. Endnu vides det ikke hvad Luis Enriques plan er i forhold til Ter Stegen og Bravo og hvem der fra næste sæson skal være førstemålmand, men hvis det bliver Ter Stegen, så ønsker Bravo at finde sig et nyt sted. Og her kan Reina komme ind i billedet.

29-årige Callejon lagde ud hos Real Madrids C-hold, rykkede op til B-holdet og kom senere til Espanyol. I 2011 rykkede han tilbage til Real Madrids førstehold før han i 2013 flyttede til Italien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tidligere Real-spiller tilbudt til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder