Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Tiden er kommet for Atletico

Nyheder - 27. maj 2016




Xavi Hérnandez skal se Champions League finalen hjemme i Barcelona. Han tror på, at tiden er kommet for Atletico Madrid til at vinde turneringen men erkender, at Atletico ikke ligefrem spiller den type spil, som han gerne selv ønsker at spille.

- Atletico fortjener det for alt det hårde arbejde, de har udført. Selvfølgelig er det ikke den filosofi, som jeg ønsker mig fordi de venter i forsvaret og spiller på kontra, men jeg tror på, at tiden er inde for dem.

- I fodbold får du altid en ny chance, og det er den samme finale som for to år siden. Nu har vi finalen i Milano og jeg tror det bliver Atleticos denne gang.

- Historisk set er Real Madrid favorit, da de har mere erfaring i finaler og denne type kampe. Så på den front har de fordelen, men jeg tror på Atletico lige nu.

- Atletico har spillere som Koke, Saul, Griezmann og Torres, som er naturtalenter og som kan ændre en kamp på hvert et tidspunkt. I Real Madrid har du Kroos, Modric, Isco, James, Bale, Ronaldo og Benzema, som er fantastiske spillere. Vi kommer til at se en god finale.

- Jeg skal se kampen hjemme i Barcelona og jeg ser frem til den, lyder det fra Xavi ifølge Goal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Tiden er kommet for Atletico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder