Annonce


Annonce

Annonce

Messi skal i retten på torsdag

Nyheder - 27. maj 2016




Lionel Messi skal forberede sig til Copa America i USA, men først skal han en tur forbi retten, hvor han sammen med farmand Jorge skal forklare sig i den skattesag, der bare ingen ende vil tage. Anklageren kræver 22 måneders fængsel, men så langt kommer det næppe.

Retssagen forventes at køre over fire dage startende fra på tirsdag, men Messi behøver ikke at dukke op hver dag. Han skal blot møde op på torsdag - den 2. juni - og forklare sig. Sammen med sin far er han beskyldt for skatteunddragelse for 33 millioner kroner gennem falske firmakæder i Belize og Uruguay for indkomst fra 2007 til 2009.

Anklageren kræver 22 og en halv måneds fængsel til både Messi og hans far plus en tilbagebetaling for hver en krone, anklageren mener der er blevet snydt for. Men ifølge medier kommer man ikke til en fængselsstraf, da der angiveligt skulle være nogle regler i Spanien der stemmer imod en fængselsstraf baseret på ovenstående ulovligheder - og hvis der kræves en straf på under to år.

Messi er lige nu i Argentina, men rejser hjem til Barcelona for at vidne i sagen og videre til USA, hvor han påbegynder Copa America med Argentina. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi skal i retten på torsdag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder