Annonce


Annonce

Annonce

Bartra koster kun 60 millioner kroner

Nyheder - 28. maj 2016




Marc Bartra skal ud og finde sig en ny klub i det kommende transfervindue. Det vil være bedst for alle parter, da Luis Enrique fortsætter i klubben hvorfor forsvarsspilleren ellers kan se frem til mere tid på bænken.

Men til gengæld får Barcelona nærmest ingen penge for Bartra. Hans frikøbsklausul på 300 millioner kroner falder nemlig til bare 60 af slagsen da han ikke har spillet nok kampe i den foregående sæson. Samtidig får Barcelona ikke automatisk en tilbagekøbsklausul på ham.

For et år siden faldt hans frikøbsklausul til 90 millioner kroner og han kunne egentlig have forladt klubben, men han satsede på sit ønske og blev i klubben - dog igen uden held. Da han ikke blev solgt blev hans frikøbsklausul igen hævet, men nu er den nede på 60 millioner kroner i forbindelse med at han ikke har spillet nok kampe.

Han er lige nu samlet med det spanske landshold og skal snakke med pressen i dag. Her forventes det klart, at han kommer ind på sin situation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartra koster kun 60 millioner kroner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder