Annonce


Annonce

Annonce

Robert rejser til USA: Vil overtale Masche

Nyheder - 19. juni 2016




De seneste uger har der været mange rygter om Javier Mascheranos fremtid på Camp Nou. Spilleren vil gerne til Juventus, og muligheden for at argentineren tager samme tur som Dani Alves denne sommer lurer stadig. Det vil Barcelonas tekniske sportsdirektør nu lave om på. Derfor er han taget til USA, for at fortælle det ikke er muligt.

Sportsdirektørens formål med rejsen et at overbevise Mascherano om at blive hos catalanerne. Han skulle have fortalt Mascherano at klubben vil gøre alt i dens magt for at han vil føle sig værdsat, og han er en vigtig del af Luis Enriques mandskab både på- og udenfor banen.

Netop værdsat mener flere medier at Mascherano ikke føler sig. Det skulle være fordi Barcelona ikke har forbedret hans kontrakt endnu, som de har lovet ham for flere måneder siden.

Robert Fernández overværede Argentinas sejr på 4-1 mod Venezuela i nat ved Copa América. Efter kampen mødtes han med Mascherano og Leo Messi. Her fortalte han førstnævnte, at Barca ingen intention har om at sælge ham, og at de ikke vil sætte pris på ham overfor Juventus, fordi klubben ønsker han skal blive på Camp Nou.

Barca ønsker at Mascherano skal være glad. Han forlod mødet med Robert Fernández tilfreds. Begge parter vil snart mødes igen for at forhandle en ny kontrakt på plads til den argentinske landsholdspiller.

Sportsdirektøren mødtes også med Lionel Messi. Her udtrykte han sin support og ønskede ham og Mascherano held og lykke for resten turneringen. Han planlægger at gøre det samme med Chiles Claudio Bravo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Robert rejser til USA: Vil overtale Masche

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder