Annonce


Annonce

Annonce

Barca til Neymar: Vil du være rig eller glad?

Nyheder - 21. juni 2016




Nogle af Europas største klubber kan tilbyde Neymar en langt større pose penge end Barcelona. Tidligere har der været meldinger om at PSG er klar med en årsløn på vanvittige 250mio. kr. Noget som Barca på ingen måde ville kunne betale med deres stramme lønhieraki. Derfor prøver catalanerne at overbevise Neymar om at vælge fodbold og glæde frem for penge.

Neymar og klubben har været i forhandlinger om en kontraktforlængelse i snart et års tid, og de er angiveligt blevet enige om vilkårene der binder brasilianeren til 2021 med en option på et år mere, og en klækkelig lønforhøjelse, der vil gøre ham til den anden bedst betalte spiller i truppen efter Leo Messi, men intet er endnu underskrevet.

Ifølge catalanske medier har Barcelona fortalt Neymar at han må tage stilling til om han vil tjene penge, som Barca ikke vil kunne betale eller tjene lidt mindre, og samtidig være glad for at spille fodbold.

- Neymar bliver nødt til vælge om han vil tjene penge vi ikke kan betale eller tjene lidt mindre og være glad for at spille fodbold, skulle kilder tæt på klubben have sagt ifølge den catalanske avis Sport.

Det er det argument Barca bruger overfor Neymar, så han afviser mere lukrative tilbud fra Manchester United, Paris Saint-Germain og ja selv Real Madrid.

- Neymar må beslutte om han vil være en del af et vindende projekt, hvor han vil blive en ledende figur inden for få år, har klubben sagt med reference til at brasseren ses som den perfekte arvetager for Messi, der snart runder de 30 år.

Barca ved udmærket godt at de ikke kan gøre meget hvis den 24-årlige brasilianske landsholdspiller vælger pengene frem for fodbolden på Camp Nou, men de er selvsikre på at han bliver.

- Hvis han vægter de økonomiske tilbud højere er der ikke meget vi kan gøre. Men Barca tror på at han bliver.

Det er dog ikke småpenge Neymar tjener i Barcelona. Lige nu tjener han omkring 78mio. kr. om året, og med en kontraktforlængelse vil han blive den anden bedst betalte spiller i truppen efter Leo Messi, som tjener en årlig gage på ca. 150mio. kr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca til Neymar: Vil du være rig eller glad?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder