Annonce


Annonce

Annonce

Busquets bakker op om Nolito-køb

Nyheder - 21. juni 2016




Sergio Busquets er lige nu i Frankrig med det spanske landshold hvor han hver dag træner med Celta Vigo-angriberen Nolito, som er rygtet til Barcelona. Angriberens frikøbsklausul lyder på 18 millioner euro og det kaldte Gerard Piqué for et 'røverkøb'.

Nu bakker Sergio Busquets også op om prisen og han forsøger at ligestille den med dagens priser i fodbolden, som er skyhøje.

- Taget de nuværende priser i betragtning, så kan du for 18 millioner euro kun købe en fodboldstøvle tilhørende en god fodboldspiller. Så prisen er god for Nolito, udtalte Busquets mandag aften ifølge Onda Cero.

Nolito var stærkt medvirkende til at Spanien sikrede sig fuld gevinst ved deres seneste EM-kamp, da han stod for et mål og et oplæg i første halvleg mod Tyrkiet. En kamp, som Spanien let vandt med 3-0 - men dog mod et tyrkisk mandskab, der mere eller mindre er i en spillemæssig krise.

I aften er Nolito, Busquets og Piqué igen på banen når de spiller sidste gruppekamp mod Kroatien. På samme tid afvikles gruppens anden kamp; nemlig Arda Turans Tyrkiet mod Tjekkiet.

Stillingen i gruppe D
1. Spanien: 6 point
2. Kroatien: 4 point
3. Tjekkiet: 1 point
4. Tyrkiet: 0 point Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets bakker op om Nolito-køb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder