Annonce


Annonce

Annonce

Copa América: Leo og Mascherano starter inde

Nyheder - 22. juni 2016




I nat klokken tre spiller Lionel Messi og Javier Mascherano semifinale mod værterne fra USA i dette års udgave af Copa América. De to argentinere starter inde.

Det argentinske landshold har i nat en gylden mulighed for at spiller sig i finalen til de sydamerikanske mesterskaber for andet år i træk. Hvis de gør det, vil det også betyde at Messi og Mascherano - og i særdeleshed Messi - endelig kan løfte et større trofæ med Argentina, hvis de vinder finalen.

I 2014, da der var VM og sidste sommer, da der også blev spillet Copa América spillede det argentinske landshold sig i finalen ved begge turneringer, men tabte.

For mange er Messi den bedste fodboldspiller i historien - også i Argentina - men der er alligevel mange der mener, at han ikke overgår en vis Diego Maradona, som nærmest vandt VM på egen hånd for Argentina.

For at der kan lægges låg på den debat bliver Messi nødt til at vinde VM, og et Copa América trofæ vil være et stort skridt på vejen for den 28-årige argentiner til at vinde de sidste argentinske kritikeres hjerter.

Kampen sparkes igang klokken 03.00. Den kan ses på Viaplay.

Argentinas startopstilling mod USA - 4-3-3
Romero - Mercado, Otamendi, Funes Mori, Rojo - Fernandez, Mascherano, Banega - Messi, Higuain, Lavezzi Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Copa América: Leo og Mascherano starter inde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder