Annonce


Annonce

Annonce

Perfekt tidspunkt at vise sig frem på

Nyheder - 22. juni 2016




Gabriel Jesus var manden der snuppede overskrifterne, da Palmeiras mødte America MG. Jesus, der i øjeblikket er rygtet til Barcelona, stjal nemlig rampelyset ved at score kampens to mål og samtidig leverede han ellers en utrolig flot kamp.

De to mål mindede egentligt om hinanden, da han begge gange ekspederede et fladt indlæg i netmaskerne og dermed sikrede sejren for sin klub - men derudover han var ekstrem bevægelig, leverede flere finter, deltog i opspillet og var klart bedste mand på banen. Og det var på den absolut perfekte dag.

Barcelona havde nemlig sendt Raul Sanllehi til Brasilien for at overvære kampen efter positive rapporter fra Barcelonas mænd på lægterne gennem de seneste par måneder. Denne gang tog Sanllehi selv afsted og fra tilskuerepladserne kunne han se Gabriel Jesus score to mål og ydermere spille som spidsangriber samt på begge kanter. Og han gjorde det lige godt alle tre steder.

Jesus er pt. sydamerikas åbenbaring og han har tiltrukket interesse fra flere europæiske giganter. I og med at Sanllehi selv tog afsted kunne meget tyde på, at Barcelona endegyldigt er klar til at give hvad Palmeiras ønsker; nemlig 24 millioner euro.

Gabriel Jesus og Palmeiras fører rækken og spilleren har nu scoret seks mål i de seneste 10 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Perfekt tidspunkt at vise sig frem på

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder