Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cuca: Barca har fulgt Jesus i flere måneder

Nyheder - 22. juni 2016




Palmeiras-træner Cuca var lykkelig for Gabriel Jesus' præstation mod America MG og træneren var da også klar over, at Barcelona havde sendt Raul Sanllehi på lægterne for at overvære stortalentet, der stod for kampens to mål.

- Jeg ved, at Barcelona havde mænd på lægterne til kampen mod America, men det var ikke kun denne gang, at de var ude for at se Gabriel. De har set ham i flere måneder og jeg kan forsikre, at det ikke har rørt ham; han har leveret utrolig stabilt.

- Hvis ikke han tager til Barcelona, så kan han vælge hvilken som helst anden klub. Men her i Palmeiras får han muligheden for at spille fast og blive en vigtig del af landsholdet.

- Hvis jeg var hans far, så havde jeg ikke sendt ham afsted nu. Hvor skulle han spille på Barcelonas hold? Lige nu er han her, hvor han starter inde i kampene og han gør det godt, fortæller Cuca.

Gabriel Jesus er en 19-årig angriber, som sidste år blev udnævnt som det største talent i den brasilianske Serie A. Han hjalp ligeledes Palmeiras til triumf i Copa do Brasil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cuca: Barca har fulgt Jesus i flere måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder