Annonce


Annonce

Annonce

Årsløn på €15mio.: Det er det sidste tilbud

Nyheder - 23. juni 2016




Barca har nået grænsen. De kan ikke tilbyde mere. Ifølge Sport har de informeret Neymar om at deres sidste tilbud sikrer brasilianeren €15mio pr. år, efter skat. Det svarer til ca. 111 millioner danske kroner. Nu er det op til ham selv om han vil acceptere tilbuddet eller søge væk fra klubben.

På Camp Nou mener ledelsen at Neymar er den perfekte arvetager for Messi og af den grund strækker klubben sig langt for at sikre at den tidligere Santos angriber bliver i den catalanske hovedstad. De mener også at de har givet det bedst mulige tilbud, da man stadig ønsker Messi skal være den bedst betalte spiller i truppen.

Repræsentanter fra Neymar-lejren har lækket historier om interesse fra Manchester United, Paris Saint-Germain og ja selv Real Madrid inden for de seneste måneder. Det har sået megen tvivl om Neymars fremtid i Barcelona, selvom der måske ikke burde være det, da spilleren selv ofte har udtrykt sin glæde ved at spille i klubben.

Neymar fristes lige nu af PSG, som tilbyder €25mio. om året. Det er altså 10 millioner mere end Barcelonas tilbud. Catalanerne er derfor bevidste om, at hvis Neymar prioriterer pengene højest er det sandsynligt han skifter klub.

Derfor ligger bolden nu på Neymars banehalvdel. Barcelona har lavet et flot tilbud til den 24-årlige brasilianer, der vil gøre ham til den anden bedst betalte spiller i truppen efter Messi, der tjener €20mio. Nu må Neymar tage stilling til om han vil tage imod- eller afvise tilbuddet. Der ingen vej tilbage.

De fleste regner dog med at Neymar forlænger. En afgørelse forventes efter de Olympiske Lege. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Årsløn på €15mio.: Det er det sidste tilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder