Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Nolito skifter til City

Nyheder - 24. juni 2016




Den spanske angribers onkel har overfor en spansk tv-station bekræftet at hans nevø tager en tur til England for at blive genforenet med sin tidligere træner Pep Guardiola i Manchester City.

Det var i tv-programmet 'Jugones' der bliver sendt på kanalen 'La Sexta' at hans onkel afslørede skiftet.

- Han skifter. Det er helt sikkert. Han venter bare på EM er færdigt, og en handel med City er næsten færdig.

Luis Enrique og Barcelona er på udkig efter forstærkninger til angrebet, og Enrique selv har Nolito øverst på listen. Klubben forsøgte at hente Nolito tilbage i januar måned, da transfervinduet var åbent. Det lykkedes dog ikke, fordi man mente han var for dyr. Nu synes han tabt for Barca.

Nolito lader til at være blevet træt af at vente på Barca. Imens tøvede Manchester City ikke, og hans onkel mener at deres træner var afgørende for Nolitos valg.

- Man City er en af de bedste klubber i verden og nu har de penge. Guardiola ringede til ham for en uge siden. Han tager til City pga. af ham. Hvis City havde en anden træner tror jeg ikke han ville skifte dertil.

Det var Pep Guardiola der i sin regeringstid som træner hos catalanerne gav Nolito sin debut på førsteholdet i sæsonen 2010/11, hvor det blev til fem kampe i alt. Nolito forlod klubben i sommeren 2011 efter tre år i Barcelona, hvor han primært var tilknyttet Barca B. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Nolito skifter til City

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder