Annonce


Annonce

Annonce

Nu vil Real Madrid have Gabriel Jesus

Nyheder - 24. juni 2016




Barcelona arbejder hårdt bag kulissen for at sikre sig spillere til næste sæson, men stille og roligt forsvinder spillerne i takt med Barcelonas overraskende langsomme handlinger. Efter transferkarantænen er catalanerne klar til at smide nye spillere direkte på Camp Nous græstæppe, men de tøver utrolig meget.

Der er ingen tvivl om, at klubben har sikret sig løse aftaler med flere spillere og i og med at de kun går efter topspillere, som spiller EM, så forventes der ikke noget offentligt før turneringen er slut. Derfor går det først for alvor løs i næste måned - men inden da kan klubben sikre sig stortalentet Gabriel Jesus fra Palmerias.

Men også her tøver klubben. Nu er Real Madrid nemlig kommet ind i kampen om at sikre sig brasilianerens underskrift.

Ifølge spanske medier skulle Real Madrid-præsident Florentino Perez have trykket på den godt brugte knap og sagt god for at sende mænd til Brasilien så de kan mødes med Gabriel Jesus. For nyligt havde Barcelona sendt Raul Sanllehi afsted til Brasilien for at se Jesus fra tæt hold og her scorede angriberen kampens to mål og spillede generelt set en god kamp.

Barcelona har tidligere budt på angriberen, men fik straks buddet afvist. Det samme fik Manchester United, som også har udvist interesse i ham, men begge klubber har midlerne til at hive de godt 24 millioner euro op af lommen. Derudover har Gabriel Jesus selv udtalt, at det ville være en drøm at spille for Barcelona - men tidligere er det set, at en større løn kan lokke spillere til uventede klubber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu vil Real Madrid have Gabriel Jesus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder